Mirjam van Dijk

 

Mirjam van DijkInmiddels beoefen ik al weer 15 jaar Yoga en is Yoga een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden. Ik weet nog dat ik op een dag wakker werd en dacht: “Ik moet leren mediteren”. Ik wist dat dit me op de één of andere manier zou helpen in mijn leven en ik pakte direct de telefoon.

Ik volgde mijn eerste Yogales bij Integrale Yoga Nederland (toen nog aan de Bergsingel) en ik wist dat ik niet verder hoefde te zoeken. Deze Yoga paste bij mij en ik voelde me direct “thuis”.
Niet lang daarna ben ik ook begonnen met de lerarenopleiding. Ik had nooit gedacht dat een carrière als Yogadocent iets voor mij zou zijn, maar inmiddels ben ik fulltime Yogadocent.
Yoga heeft mij veel gebracht en ik hoop dat door mijn lessen ook weer aan anderen door te kunnen geven.

Een paar maanden geleden heeft Marian mij gevraagd om les te komen geven voor de Yogaschool,wat ik heel erg leuk vind. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om op de maandagavond les te gaan geven in Spijkenisse.

Jullie zijn van harte welkom in mijn les.

< Terug naar de docenten