Karin Noordzij

Karin NoordzijGraag wil ik mij voorstellen, ik ben Karin Noordzij. Vanaf september 2012 ben ik, met veel plezier, docent op de Yogaschool. Yoga is voor mij een manier om om te gaan met de vele indrukken die het leven je kunnen geven. Deze manier van leven, yoga in de westerse samenleving, wil ik graag delen met de leerlingen. Er van uitgaand dat iedereen er iets van meeneemt, zowel docent als leerling, wat bij hem of haar aansluit. Ik ben in 1992 begonnen met lessen te volgen bij Ans Geeve in het Cultureel Centrum in Rhoon en vanaf 2009 bij Marian op de Yogaschool in de Brinkhoeve, en later in de mooie studio in Poortugaal. Marian maakte mij attent op de opleiding voor yogadocent. In 2012 ben ik gestart met de opleiding aan de Integrale Yogaschool Rotterdam, inmiddels heb ik 3 opleidingen afgerond. In het dagelijkse leven heb ik de functie van adjunct-directeur op een basisschool. Ben ik getrouw en hebben we zoon, die inmiddels samenwoont.

< Terug naar de docenten