Irma Meijboom

Mijn naam is Irma en ik heb 4 jaar yogalessen gevolgd bij Ans Geeve i.v.m. regelmatige rug en nekklachten. Daarna ben ik verder gegaan bij Marian Korstanje omdat ik het niet meer kon missen.
Dit is inmiddels alweer 9 jaar.

Het geeft mij veel ontspanning en rust en heeft mij door moeilijke periodes in mijn leven geholpen, daar lichaam en geest een directe inwerking hebben op elkaar.

Ruim een jaar geleden werd ik toch wel nieuwsgierig wat een verdieping de opleiding mij kon geven en ben ik deze gaan volgen aan de Integrale Yogaschool in Rotterdam. In eerste instantie was dit om zelf meer verdieping te krijgen, maar al gauw bleek dat ik het ook heel fijn vond om dit door te geven aan andere mensen.

Yoga kan je beoefenen om te ontspannen, beter met klachten om te gaan van het bewegingsapparaat en daarbij als cadeau een soepeler lichaam te krijgen, wat door regelmatige
beoefening erg snel kan gaan. Het is ook heel fijn dat iedereen eraan kan deelnemen! Jong en oud, lenig of stijf en ook als je wat minder fit bent. Je kan en mag er gewoon lekker jezelf zijn en een ieder kan er zijn eigen voordeel meedoen!

Vanaf september mag ik lessen gaan verzorgen in de Yogaschool op de zaterdag, in de fijne sfeer van
de studio in Poortugaal

 

< Terug naar de docenten